استاندارخراسان جنوبی:

برندسازی محصولات صنایع دستی استان باید در دستور کار قرار گیرد

استاندار خراسان جنوبی با سفر به شهرخضری و دشت بیاض از توابع شهرستان قاینات، مسائل و مشکلات احداث بازارچه بزرگ صنایع دستی استان را با حضور مسئولین ذی ربط استانی و شهرستانی به صورت تخصصی مورد بررسی قرار داد و نسبت به تسریع در راه اندازی آن دستورات لازم را صادر کرد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛دکتر مروج الشریعه، ضمن تاکید بر افتتاح هرچه زودتر بازارچه صنایع دستی استان در این شهر، گفت: در حال حاضر کمی از برنامه زمان بندی پروژه عقب هستیم که باید هرچه زودتر این عقب ماندگی جبران و شاهد افتتاح آن باشیم.

استاندار خراسان جنوبی، به ظرفیت های استان در حوزه محصولات صنایع دستی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به توانمندی که از این حیث در استان وجود دارد ، محصولات صنایع دستی استان باید به یک برند معتبر ملی و فرا ملی تبدیل شود.

مقام عالی دولت دراستان، خضری و دشت بیاض را محل ورود و خروج استان دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه این مسیر از جمله پر ترددترین مسیرهای ورودی و خروجی استان است؛ لازم است این پروژه هرچه سریع تر راه اندازی گردد.

مروج الشریعه، با تاکید بر اینکه این بازارچه باید مطابق با استانداردهای جهانی از حیث زیبایی، احداث گردد ، افزود: بازدهی سریع و قابل دسترس بودن از دیگر ویژگی هایی است که باید مد نظر قرار گیرد.

استاندار خراسان جنوبی، ادامه داد: علاوه بر مباحث سخت افزاری، موضوعات نرم افزاری نیز در زمینه احداث این بازارچه باید مورد توجه قرار گیرد؛ از این رو لازم است تا با استفاده از تجربیات سایر استان ها در زمینه بکارگیری نیروهای انسانی متخصص و ماهر ، فروش و بازاریابی محصولات تولیدی، اقدام لازم صورت گیرد.

مروج الشریعه، حمایت از تولیدات صنایع دستی خصوصاً در روستاها را از مهمترین اهداف این بازارچه دانست و تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار برای تولیدکنندگان خصوصاً در اماکن روستایی و عشایری از دیگر مواردی است که در این زمینه مورد توجه قرار دارد.

مروج الشریعه، با بیان اینکه هسته های مولد در حوزه های صنایع دستی باید در استان شناسایی شوند یادآورشد: ساماندهی این هسته ها و نیز استفاده از توان و ظرفیت آنها برای حضور در این نمایشگاه می تواند به غنای آن کمک شایانی نماید.

وی حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی را از مهمترین برنامه های استان در زمینه معرفی صنایع دستی دانست و افزود: در فروردین ماه امسال ۶ میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان محصولات استان در نمایشگاه بین المللی مشهد مقدس به فروش رسید؛ این در حالیست که هدف گذاری امسال فروش ۱۰ میلیارد تومان محصولات در فروردین ماه ۹۸ است.