به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ زمانی قمی استاندار مرکزی اظهار کرد: روح حاکم بر نشست شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی تلاش و چاره اندیشی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان است تا چرخ تولید استان بچرخد که این امرباید مورد توجه قرار گیرد.
زمانی قمی، هدف از تشکیل شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی را توجه بخش دولتی به درخواست های بخش خصوصی عنوان کرد و ادامه داد: مسئولان و دستگاه های اجرایی باید با تسهیل روند اداری و همکاری با یکدیگر برای رفع مشکلات بخش خصوصی تلاش کنند و افزایش و ایجاد رونق در واحدهای تولیدی را در دستور کار خود قرار دهند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه همه باید برای رونق واحدهای تولیدی استان تلاش کنیم، گفت:خدمات زیر بنایی واحدهای تولیدی و صنعتی مهم و تاثیرگذار از مسائل مهم در حمایت از بخش تولید است و هیچ دستگاهی اجازه ندارد بدون کسب نظر مقام عالی دولت در استان خدمات به حوزه تولید را متوقف کند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: این مهم به عنوان یکی از مصوبات شورای تامین استان به دستگاه های خدمات رسان ابلاغ شده و لازم الاجراست.
وی ادامه داد: امروز واحدهای تولیدی با شرایط و وضعیت خاص روبرو هستند و تا زمانیکه از این مرحله عبور نکرده اند باید مورد حمایت همه جانبه دستگاه های اجرایی قرار گیرند.
استاندار مرکزی افزود: تاکنون همراهی واحدهای خدمت رسان با حوزه تولیدی و صنعتی در استان مرکزی مناسب بوده است و کمک و فرصت دولت به یکی از واحدهای بزرگ صنعتی استان برای تسویه بدهی ۲۰۰ میلیارد تومانی این شرکت یکی از اقدام های بخش دولتی برای افزایش تولید و رونق اقتصادی در بخش صنعت و تولید است.
وی گفت: بازگشت ۱۲۶ واحد تولیدی استان مرکزی با وجود همه مشکلات به چرخه تولید نشان از فعالیت و تلاش دولت برای بهبود اوضاع صنعت و اقتصاد دارد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در این نشست با یادآوری تدوین برنامه ششم در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۴۴ ماده در این برنامه پیش بینی شده است و مجلس شورای اسلامی تلاش دارد تا با انجام کار کارشناسی و دقیق انحراف در اجرای این برنامه را به حداقل خود برساند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: استان مرکزی با دارا بودن سه هزار واحد صنعتی و ظرفیت های کشاورزی و خدماتی بانک های این استان از ظرفیت بهتری برای پرداخت تسهیلات و کمک به بخش تولید برخوردار بوده و نیاز است متناسب با ظرفیت و درآمدهای استان به این واحدها خدمت رسانی کنند.
مقدسی گفت: مسئولان استان مرکزی از بانک های این استان انتظار دارند درآمدها و منابعی که از استان به دست می آورند برای ایجاد رونق تولید در واحدهای صنعتی و کشاورزی این استان هزینه کنند.
وی گفت: مسئولان استانی باید میزان پرداخت تسهیلات بانک ها به واحدهای صنعتی در استان مرکزی را با سایر استان ها مقایسه کنند و در صورتی که به آنها به رسالت خود به خوبی عمل کردند تشویق و در غیر این صورت تذکرهای لازم به بانک داده شود.
مقدسی، در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اختصاص ۱۰۳ میلیارد تومان به بخش توسعه آبیاری نوین در استان مرکزی بیان کرد: با بهره برداری مناسب از این اعتبارات می توان در سطح ۱۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تحول ایجاد کرد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با یادآوری رشد اقتصادی هفت و چهار دهم درصدی کشور در نیمه اول امسال، گفت: با توجه به تاثیر قیمت قابل ملاحظه نفت، رشد هفت و چهار دهم درصدی در اقتصاد قابل قبول است ولی در دیگر بخش های اقتصادی به ویژه بخش تولیدی این میزان رشد وجود ندارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان نیز در این نشست گفت: ۲ هزار و ۴۳۴ طرح در حال اجرا امسال در این استان وجود دارد که یک هزار و ۲۲۰ طرح آنها نیمه تمام است.
رقیه یادگاری، میانگین پیشرفت طرح های در حال اجرای استان را ۶۰ درصد عنوان کرد و افزود: تا کنون پنج هزار میلیارد ریال برای آن ها هزینه شده است و سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای اتمام آنها اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار امسال برای اتمام طرح های نیمه تمام، تعمیر و نگهداری طرح ها اختصاص یافته است که تنها ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال آنها مربوط به طرح های نیمه تمام است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خاطر نشان کرد: ۱۶۶ طرح ملی و استانی بزرگ بالای ۱۰ میلیارد ریال در این استان وجود دارد که تاکنون هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن ها هزینه شده و اتمام آنها نیازمند یک هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال است.
یادگاری، پیشرفت فیزیکی طرح های بزرگ استان را ۵۵ درصد عنوان کرد و گفت: با اعتبارات اختصاص یافته که با اختصاص این اعتبارات اتمام آنها ۱۰ تا ۱۲ سال زمان لازم دارد.
وی ادامه داد: مشارکت بخش خصوصی در کنار دولت یکی از راهکارهای اتمام این طرح ها است و باید از ظرفیت های این بخش برای اتمام این طرح ها بهره برداری شود.
گفتنی است مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری و رئیس اتاق بازرگانی استان مرکزی نیز در این نشست سخنانی را بیان کردند.