رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور درباره نحوه برخورد با اخلالکنندگان در امر تبلیغات انتخابات، گفت: نوع و نحوه برخورد را قانون مشخص کرده، هر نوع تخلفی که انجام شود براساس قانون مشخص است و با اخلالکنندگان به شکل قانونی برخورد میشود. نحوه شکایت افراد نیز در قانون مشخص است.
وی افزود: در زمینه انتخابات مجلس نیز حدود ۲۰۷ حوزه اصلی و ۸۵۵ حوزه فرعی پیشبینی شده که جمعا ۱۰۶۳ حوزه انتخاباتی در نظر گرفته شده است.
رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور درباره تعداد صندوقهای آراء، گفت: برای هر کدام از انتخابات بیش از ۶۰ هزار صندوق رای در نظر گرفته شده که البته باید هیئتهای اجرایی شعب اخذ رای را مشخص کنند تا تعداد نهایی صندوقهای رای مشخص شود، اما چون هنوز تعداد صندوقهای رای مشخص نشده، آمار دقیق آن طی چند روز آینده اعلام میشود.
مقیمی در پاسخ به سوالی درباره نحوه برخورد با اخلالکنندگان در امر تبلیغات انتخابات، گفت: نوع و نحوه برخورد را قانون مشخص کرده، هر نوع تخلفی که انجام شود براساس قانون مشخص است و با اخلالکنندگان به شکل قانونی برخورد میشود. نحوه شکایت افراد نیز در قانون مشخص است.
وی با اشاره به اینکه به دنبال انجام تبلیغات به صورت یکسان برای همه داوطلبان انتخابات هستیم، گفت: به دنبال شرایطی هستیم که همه داوطلبان بتوانند از امکاناتی که قانون برای آنها تعیین کرده و قانونگذار شرایط آن را پیشبینی کرده، استفاده کنند. همه افرادی که تایید صلاحیت میشوند در بحث انتخابات و تبلیغات حکم واحدی دارند.
رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور با بیان اینکه عدهای القاب و مشخصههایی را مطرح میکنند، گفت: ما به عنوان وزارت کشور و مجری انتخابات معتقدیم همه داوطلبانی که تایید صلاحیت شدهاند، صلاحیتهای لازم برای ورود به بحث انتخابات را دارند، لذا از همه آنها حمایت میکنیم و امنیت ستادهای آنها را تامین خواهیم کرد.
مقیمی در پایان خاطرنشان کرد: به داوطلبان نیز توصیه میکنیم همه آنها اخلاق را رعایت کنند و از هواداران میخواهیم تنها از داوطلب خود دفاع کنند و از تخریب دیگران خودداری کنند، زیرا تخریب نه اخلاقی، نه قانونی و نه شرعی است. شاید در جاهایی که میتوان افراد بداخلاق را شناسایی کرد فضای انتخابات است.