شهدا و ایثارگران برای اهداف الهی گام در این عرصه نهادند ولی رفع مشکلات خانواده های آنان برای مسئولان

حسین همراهی مشاور وزیرکشور

حسین همراهی مشاور وزیرکشور

مشاور وزیر کشور در امور ایثار گران:

شهدا و ایثارگران برای اهداف الهی گام در این عرصه نهادند ولی رفع مشکلات خانواده های آنان برای مسئولان ارشد و کار گزاران یک الزام و تعهد است/ جامعه ایثارگران یک سرمایه ی بزرگ ملی و بی بدیل است

حسین همراهی مشاور وزیرکشور در امور ایثارگران با اشاره به اینکه شهدا و دیگر ایثارگران برای اهداف الهی گام در این عرصه نهادند خاطر نشان کرد؛ با این وجود، رفع مشکلات خانواده های آنان برای همه  بویژه برای مسئولان ارشد و کار گزاران یک الزام و تعهد است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین  همراهی مشاور  وزیرکشور در امورایثارگران در نشست مجازی ایثارگران سازمان ثبت احوال گفت: برخی عدم همکاری در دستگاههای مختلف و احیاناً شوک هایی که از این طریق به ایثارگران و خانواده آنان وارد می شود، قابل تحمل نیست و مسئولان ارشد کشور لازم است چاره اندیشی کنند. او گفت در مقام پاسخ گویی شرمنده جامعه ایثارگری هستیم.
همراهی افزود : دستگاه قضایی ، مجلس شورای اسلامی و مسئولان اجرایی باید برای این بن بست هایی که مکرر وقت جامعه ایثارگری و دست اندرکاران کشور را می گیرد از همان ابتدای تهیه و تصویب قوانین و مقررات، جامع نگری کنند و با بررسی های دقیق کارشناسی مانع مشکلات اجرایی و عمل به قوانین شوند و مجازات لازم را برای عمل نکردن به قانون مصوب پیش بینی و واقعا به آن عمل کنند.
حسین  همراهی در نشست ایثارگران ثبت احوال کشور که به مناسبت  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با حضور رئیس ، معاونان و مدیران ارشد این سازمان بصورت ویدئو کنفرانس برگزارشد افزود: مبهم و شفاف نبودن قوانین ایثارگران مصوب مجلس شورای اسلامی و برداشت های ناصواب و رفت و برگشت های مکرر استفساریه میان دستگاههای اجرایی و تقنینی و قضایی به مشکلی بشدت آزار دهنده برای جامعه ایثارگری تبدیل شده است.
« استخدام ایثارگران در برنامه پنجم هنوز لاینحل »
مشاور وزیرکشور گفت : در حالی که فقط یک سال  به پایان برنامه ششم توسعه مانده است جامعه ایثارگران هنوز درگیر قوانین حمایتی مربوط به برنامه پنجم توسعه است که درگیر و دار تفاسیر مختلف و ابهام ها و برخی عمل نکردن های مسئولان ناتمام مانده است؛ یعنی با گذشت ۹ سال از شروع برنامه پنجم توسعه، هنوز که هنوز است قوانین حمایتی آن در مورد بسیاری از ایثارگران و خانواده شهدا عمل نشده است و این رفت و برگشت و استفساریه ها و عمل نکردن ها واقعا آزار دهنده است.
« برخورد صنفی و جناحی با موضوع ایثارگران »
همراهی ،  برخوردهای جناحی و حزبی و سیاسی را شایسته مواجهه با جامعه ایثارگری ندانست و گفت مدعیان تشکل های سیاسی و  احزاب و جناحها در شروع فعالیت انتخاباتی ادعای حمایت از ایثارگران  را افتخار خود عنوان می کنند ولی در عمل،  این همه مشکلات در اجرای قوانین ایثارگری وجود دارد.
« اراده قاطع مسئولان ارشد و لزوم برگشت ناپذیری قوانین ایثارگران »
مشاور وزیر کشور در امور ایثار گران  اراده ای قاطع برای حمایت عملی و کاربردی از ایثارگران و اجرای قوانین حمایتی از آنان را لازم دانست و گفت:  برگشت ناپذیری قوانین مصوب با تفاسیر و برداشت های بعضی از مراجع قضایی و اجرایی لازم است تضمین و تامین شود.
​وی افزود: بعضی از مقررات مصوب  ایثارگران به سبب تفسیرهای نادرست به  تضییع حقوق ایثارگران تبدیل شده و اقشار مأخوذ به حیا و محجوب ایثارگران  را دچار اذیت و سردرگمی کرده است. به عنوان نمونه  بند واو ماده ۴۴ قانون موضوع تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران بارها در رفت و برگشت  به مجلس و استفساریه تبدیل به قانون شد، مورد تایید شورای نگهبان قرارگرفت و رئیس جمهور آن را ابلاغ کرد ولی متاسفانه بعضی از دستگاه ها با تفسیر خودآنرا به مشکلی برای جامعه ایثارگران تبدیل کردند و عملا دستگاههایی که در حمایت از جامعه ایثارگران به این قانون عمل کرده بودند را پشیمان کردند و ازین دست مواردی مختلفی قبلا هم وجود داشت.
وی مکاتبات مکرر و تعدد قوانین مبهم و چرخه پیچیده نظام اداری و همکاری نکردن دستگاههای مختلف را برای جامعه ایثارگری آزار دهنده دانست و گفت : جامعه ایثارگران یک سرمایه ی بزرگ ملی و بی بدیل است و  شایسته نیست با این سرمایه بی بدیل  اجتماعی و فرهنگی اینگونه رفتار شود .
وی در پایان گفت گرچه شهدا و دیگر ایثارگران برای اهداف الهی گام در این عرصه نهادند ولی  رفع مشکلات خانواده های آنان برای همه  بویژه برای  مسئولان ارشد و کار گزاران یک الزام و تعهد است .