در نشست هم اندیشی دبیران کل احزاب و گروه های سیاسی کشور مطرح شد؛

استفاده از خرد جمعی و دیدگاه های مختلف در دستور کار وزارت کشور قرار دارد/ ارتقا مشارکت سیاسی در انتخابات ۱۴۰۰ یک وظیفه ملی است/ مساله سلامت رای دهندگان در اولویت برنامه های وزارت کشور قرار دارد/ ۱۶ آذر سالروز حرکت انقلابی, ضد استکباری و ضد استبدادی دانشجویان است/ ضرورت فعال شدن احزاب در انتخابات ۱۴۰۰

استفاده از خرد جمعی و دیدگاه های مختلف در دستور کار وزارت کشور

استفاده از خرد جمعی و دیدگاه های مختلف در دستور کار وزارت کشور

در نشست هم اندیشی دبیران کل احزاب و گروه های سیاسی کشور مطرح شد؛

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: استفاده از خرد جمعی و دیدگاه های مختلف امری مهم است و امروز باید همه برای ارتقا مشارکت سیاسی در کشور احساس مسئولیت کنیم.​

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در نشست امروز هم اندیشی دبیران کل احزاب و گروه های سیاسی که در سالن پیامبر اعظم(ص) در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به ۱۶ آذر که مزین به روز دانشجو است؛ گفت: ۱۶ آذر، سالروز حرکت انقلابی، ضد استکباری و ضد استبدادی دانشجویان را پاس می داریم.
رییس کمیسیون دانشجویی با اظهار اینکه امسال به خاطر شرایط کرونایی توفیق پاسداشت روز دانشجو در دانشگاهها حاصل نشد؛ گفت: به استانداران تاکید شد که ارتباط مجازی و ویدئوکنفرانسی با دانشگاهها برقرار شود تا حداقل باب گفت و گو باز بماند.
رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه صحبت های خود با اشاره اینکه استحکام و پایداری نظام جمهوری اسلامی در حضور و مشارکت بالای مردم در صحنه ها بوده است؛ گفت: در آستانه انتخابات سراسری ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در خرداد ماه سال آینده قرار داریم و باید تمام تلاش و دغدغه مان، برگزاری انتخاباتی قانونی، سالم و با مشارکت بالا باشد.
عرف تصریح کرد: باید احساس اطمینان را برای مردم عزیزمان در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و مساله سلامتی برای حضور در پای صندوق های رای ایجاد کنیم.
معاون وزیر کشور با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: انتخابات ۱۴۰۰، انتخاب رئیس جمهوری آینده کشور است و طبیعی است که هر چه میزان مشارکت بالا باشد, اقتدار نظام در داخل و صحنه بین المللی تقویت می شود.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش به ظرفیت احزاب در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۲۰ حزب مجوز دار در کشور در حال فعالیت است و فعالیت این احزاب می تواند بر افزایش مشارکت در انتخابات موثر باشد و به انتخابات تنوع و زیبایی خاصی بخشد.
وی اظهار داشت: وزارت کشور آمادگی بالایی برای اخذ نظرات سازنده و جدید در مساله برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی دارد و در این خصوص فراخوان ویژه ای هم از سوی روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارتخانه منتشر شده است.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: استفاده از خرد جمعی و دیدگاه های مختلف امری مهم است و امروز باید همه برای ارتقا مشارکت سیاسی در کشور احساس مسئولیت کنیم.
رئیس کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با توجه به احتمال وجود بیماری کرونا در زمان برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ تصریح کرد: نیازمند این هستیم که از تجارب موجود در انتخابات هایی که طی ماه های گذشته در دنیا نظیر کره جنوبی, روسیه و … برگزار شده، استفاده کنیم.