استاندار کرمان با اشاره به این که دولت و بخش خصوصی مکمل یکدیگر هستند، گفت: همکاری و همراهی اتاق بازرگانی و دولت راهگشای پیشرفت اقتصاد استان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دیدار رئیس اتاق بازرگانی کرمان با علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان عصر امروز با موضوع ارائه گزارش عملکرد اتاق بازرگانی و مشکلات پیش روی آن و هم چنین پیگیری پشتیبانی های لازم از سوی مدیران برگزار شد.
استاندار کرمان در این دیدار با بیان این که مدیران باید با اتاق بازرگانی هماهنگی لازم را داشته باشند و از طرح های اقتصادی حمایت کرده و مسائل و مشکلات را مرتفع سازند، تاکید کرد: جلسات مشترک هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با استاندار، معاونین و مدیران اجرایی مرتبط به صورت منظم و به منظور هم افزایی بیشتر و تامین مالی پروژه های برنامه ششم تشکیل شود.
علیرضا رزم حسینی با اشاره به این که تدبیر دولت و اتاق بازرگانی در جهت رفع مشکلات بنگاه های اقتصادی، نقطه امید سرمایه گذاران در استان کرمان است، خاطرنشان کرد: حمایت همه جانبه دولت و استانداری کرمان از رشد اقتصاد در استان با فعالیت های اتاق بازرگانی و بخش خصوصی تکمیل می شود و در چنین شرایطی است که توسعه تحقق می یابد.
وی همراهی بخش خصوصی و دولت را برای توسعه استان ضروری دانست و اظهار داشت: دولت و اتاق بازگانی در کنار هم برای پیشرفت اقتصاد استان، تلاش می کنند.
***طرح مسائل اصلی بنگاه های اقتصادی استان با وزرای مربوطه
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد این اتاق در راستای بهبود اقتصاد و توسعه استان، گفت: اخذ موافقت وزیر اقتصاد مبنی بر واگذاری اختیارات بخشودگی جرایم و تقسیط مالیاتی در سفر وی به کرمان، طرح مسائل اصلی بنگاه های اقتصادی استان با وزیران مربوطه در اتاق بازرگانی ایران، مصوب کردن معافیت مالیاتی و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های ثابت در شورای گفتگو کشور که مقرر شد در بودجه سال ۹۷ گنجانده شود و اصلاح ضریب مالیاتی، بخشی از اقدامات اتاق بازرگانی در سطح ملی است.
طبیب زاده هم چنین به اقدامات انجام شده توسط اتاق بازرگانی در سطح استان اشاره کرد و افزود: پیگیری واخذ مجوز نیروگاه ١٠٠مگاواتی مکران، حل مشکل پلی تک سیرجان، پیگیری ومصوب کردن معافیت روشنایی معابر شهرکهای صنعتی از پرداخت وجه برق، دریافت خط اعتباری تسهیلات برای بخش کشاورزی، ارائه مشاوره به سرمایه گذاران و تصویب تشکیل شرکت گردشگری از جمله ی مهم ترین این اقدامات است.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان از خرداد ماه سال ۹۵ به عنوان معین اقتصادی منطقه دو (شهرستان های جیرفت و عنبرآباد) تعیین شده است و تا کنون در راستای راه‌اندازی مرکز لجستیک بار جنوب استان، مدیریت و تنظیم بازار محصولات کشاورزی، توسعه گردشگری با هدف ایجاد اشتغال، استفاده از ظرفیت های معدنی منطقه، راه اندازی کارخانه های تعطیل شده از جمله کارخانه فرومنگنز عنبرآباد، توسعه فرودگاه جیرفت و توانمندسازی روستاهای منطقه اقداماتی را انجام داده است.